Work

“LITTLE RED FLAME HEEFT DIGITAL MEDIA- EN SOCIAL MEDIA MARKETING GEDAAN VOOR EEN BREED SCALA AAN INTERNATIONALE BRANDS”

 

We hebben het voorrecht gehad om samen te werken met een aantal fantastische merken. Hier zijn enkele voorbeelden van merken en projecten waaraan we hebben gewerkt.

Een compleet overzicht van alle merken waarvoor we hebben gewerkt, vindt u hier.

Discovery logo

“Make Your World Bigger”

Wat?

Algemeen marketingmanagement voor Discovery Channel in de Benelux als lokaal kantoor voor dit wereldwijde mediamerk. Met KPI’s op bereik en marktaandeel hebben we onder andere hyper lokale campagnes ontwikkeld om verschillende fan gebaseerde doelgroepen te bereiken. Voor Discovery hebben we een volledig ondersteunde strategie voor digitale- en sociale promotie opgezet met de bijbehorende KPI’s. Deze strategie is doorvertaald in een groot aantal campagnes die via een cross media mix zijn uitgezet.

Discovery image

Projecten

We hebben gewerkt aan het opzetten van verschillende digitale strategieën voor inhoudelijke promoties. Hiervoor hebben we meerdere barterdeals en samenwerkingsverbanden met merkpartners gesloten. We hebben verschillende (merk) campagnes gemaakt en uitgevoerd met behulp van een breed scala aan media. In de loop van de jaren hebben we het merk zien groeien en aan verschillende merkontwikkelingsprojecten gewerkt. Content waar we aan hebben gewerkt zijn onder meer franchisetitels zoals: Deadliest Catch, Wheeler Dealers, Fast ‘N Loud, How Do They Do It, Bear Grylls, Salvage Hunters en vele anderen.

Brand Development

(Digital) Campaign management

Social Media Strategy

Business Development

Content Marketing

Marketing Operations

E-mail Marketing

Data Strategy

Shell logo

“GO WELL”

Wat?

Social media management voor Shell Retail in de Benefrux. Met zakelijke KPI’s voor brandstoffen- en niet-brandstofverkoop. We hebben verschillende online campagnes gemaakt en beheerd die op sociale netwerken, SEA- en banner-netwerken draaiden. We hebben ook verschillende retargeting-campagnes opgezet om het verkeer en de verkopen nog meer te stimuleren.

Shell image

Projecten

De verschillende campagnes waaraan we hebben gewerkt, zijn de Miles & Me-loyaliteitscampagne in combinatie met Air Miles, de Everyday Experts-campagne, die premium-brandstof pusht: Shell V-Power. We hebben een auditing-protocol opgezet om effectief campagnebeheer binnen de hele onderneming te garanderen. Bovendien hebben we de Always On-strategie en de volledige sociale-inhoudskalender voor 2019 gecreëerd. Dit omvat het bedenken en creëren van een sociale productieplanning. Ten slotte werkten we samen met tal van instanties aan de dagelijkse maatschappelijke uitvoering van Shell.

Social Media Management

Campaing Management

Digital Marketing Strategy

Data Strategy

Project Management

Stakeholder Management

Marketing Operations

 

“PostNL 100% fulfilment”

Wat?

PostNL heeft de ambitie om hun fulfilmentoplossingen verder te laten groeien. Nu de digitale ontwikkelingen in stroomversnelling komen is de kans daar om deze service verder uit te breiden.

Projecten

Om de gewenste groei van PostNL fulfilment verder te stimuleren is er besloten een social media campagne uit te rollen. Little Red Flame heeft de campagne- en content strategie voor deze campagne ontwikkeld. De campagne heeft een inzet van meerdere social media platformen en een uitgebreide fasering.

Digital- and Social Media Strategy and execution

Content Marketing

Marketing Operations

Project Management

Content creation / media production

Politie logo

“Whoop, Whoop, it’s the sound of the Police”

Wat?

De Nederlandse Politie ontwikkelt zich snel in het domein van  sociale media. Terwijl deze grote organisatie deze overgang doormaakt, heeft Little Red Flame geholpen bij het opzetten van de structuur van meerdere masterclasses voor social media strategieën. Met een focus op community management, content planning, het creëren van social formats, data-analyses en het produceren van content, verschafte Little Red Flame de handvatten voor de Nederlandse Politie om verder te gaan en sociale media nog meer te omarmen.

Politie image

Projecten

We hebben gewerkt aan het opzetten van een social media masterclass-dag. Tijdens deze dag hebben we verschillende sessies gecreëerd die deel uitmaken van een ander belangrijk aspect van beheer van sociale media.

Social Media Strategy

Social Media Development

Social Media Masterclasses

Project Management

werfpop

“Het popfestival van Leiden Regio”

Wat?

Werfpop is het op een na grootste gratis muziekfestival van Nederland. Met meer dan 24.000 bezoekers per jaar is Werfpop een grote vis in de festivalindustrie. Little Red Flame is nauw betrokken bij Werfpop en is verantwoordelijk voor alle marketing- en PR-activiteiten. Met meer dan 20 (inter) nationale acts per jaar, heeft het festival een hoge ambitie in het handhaven van zijn hoge kwaliteitswaardering door zijn bezoekers.

Werfpop image

Projecten

Omdat Werfpop zo’n ongelooflijk merkverhaal heeft, richt Little Red Flame zich op contentmarketing. Met behulp van de veelbezochte website, nieuwsbrief en sociale kanalen nemen we deel aan de toegewijde fanbase en creëren we een jaarrond-campagne.

Campaign management

Digital- and Social Media Strategy and execution

Content Marketing

Marketing Operations

E-mail Marketing

Project Management

Content creation / media production

“Voor een mooier Nederland”

Wat?

BAM Infra NL is een van de grootste partijen binnen infrastructuur in Nederland. Als onderdeel van de Koninklijke BAM Groep werken duizenden BAMmers dagelijks aan een mooier Nederland. Verbinding is het een key-word. Immers zorgt de infrastructuur van Nederland voor de verbinding tussen bedrijven, personen en meer.

Projecten

We hebben gewerkt aan het ontwikkelen van een communicatie strategie en bijhorende campagnestrategie. Verder hebben we diverse content concepten ontwikkeld en meerdere workshops en trainingen verzorgd.

Social Media Strategy

Social Media Development

Social Media Masterclasses

Project Management

History logo

“Made every day”

Wat?

Als onderdeel van A + E-networks groeit HISTORY in de Benelux aan marktaandeel. Little Red Flame maakte deel uit van de groei van dit internationale merk in de Benelux door distributieovereenkomsten te sluiten en nationale marketingcampagnes uit te rollen. We hebben HISTORY naar het grote publiek gebracht met volledige distributie in Nederland en België. Bovendien hebben we het merk en daarmee de beoordelingen en advertentieverkoop gegroeid.

History Image

Projecten

We hebben gewerkt aan het opzetten van de commerciële uitrol voor internationale content franchises zoals Mountain Men, Pawn Stars, Counting Cars, American Pickers, American Restauration en vele anderen.

Closing distribution agreements

Campaign management

Campaign Creation

Digital- and Social Media

Content Marketing

Film1 logo

“Liefde voor film”

Wat?

We hebben aan veel projecten gewerkt, voornamelijk gericht op het sluiten van distributieovereenkomsten en het maximaliseren van het aantal abonnees voor premium tv-kanaal Film1. We hebben in de loop van de jaren verschillende marketingcampagnes opgezet, in samenwerking met de vele distributiepartners zoals Ziggo, KPN, Proximus, Telenet, Canal Digital, T-Mobile en Orange. Deze campagnes zijn uitgerold via tal van media, waaronder: tv-reclame, radio, digitale en sociale media, uitgaande gesprekken via callcenters, PR en de media die wij hebben verdiend en in eigendom hebben van onze distributiepartners.

Eurosport image

Projecten

We hebben gewerkt aan het opzetten van digitale strategieën voor content promoties om het aantal abonnees te laten groeien. Dit omvat de briefing van creatieve bureaus en mediabureaus, media-inkopen, contacten onderhouden met distributiepartners en campagne-uitvoering. We waren ook betrokken bij de merkstrategie, die de relevantie voor de Film1-fanbase verzekerde. Content waaraan we hebben gewerkt, omvat titels zoals: Breaking Bad, de James Bond-franchise, Pirates of the Caribbean, Once Upon A Time en vele anderen.

Campaign Management

CRM and Loyalty Management

Closing distribution agreements

Digital- and Social Media Strategy

Content Marketing

Marketing Operations

Data Management

Eurosport

“Fuel My Passion”

Wat?

Tegen het einde van 2015 nam Discovery Inc. Eurosport over. Little Red Flame was betrokken bij de transitie, de lokalisatie van het merk en de herpositionering in de Benelux. Een groot deel hiervan was de introductie van nieuwe sportrechten op de programmering. De MotoGP, de Liga 1, Serie A en 4 cycli van de Olympische spelen werden toegevoegd en creëerden nieuwe kansen voor groeiend marktaandeel.

 

 

Projecten

Als onderdeel van het Consumer Communications-team was Little Red Flame verantwoordelijk voor de meerdere campagnes gedurende het jaar om specifieke sportevenementen te promoten. Evenementen waaraan we hebben gewerkt zijn onder meer: ​​Roland Garros, Wimbledon, MotoGP, Serie A, Ligue 1, Tour de France en de Vuelta d’espagna.

Campaign management

Campaign Creation

Digital- and Social Media strategy

Content Marketing

Brand Development

Ziggo Sport logo

“Passie voor sport”

Wat?

Als premium Sport Channel heeft Ziggo Sport een sterke gevestigde positie in Nederland. Vóór de lancering van Ziggo Sport stond de dienst bekend als Sport1. Little Red Flame was betrokken bij de verschillende ATL-campagnes om nieuwe abonnees op het kanaal aan te trekken. Tijdens onze tijd hier werkten we aan veel nieuwe sportrechten die werden geïntroduceerd, met Formule 1 als de grootste.

 

 

Projecten

We hebben in de loop van de jaren aan een groot aantal campagnes gewerkt om een ​​groot aantal abonnees te bereiken. Met grote splashcampagnes hebben we een speciale kortingsactie aangeboden. Deze splash-campagnes hebben verschillende soorten media doorlopen, waaronder: tv-advertenties, radio, digitale en sociale media, pr, nieuwsbrieven en verdiende media via distributiepartners.

Campaign management

Campaign Creation

Digital- and Social Media strategy

Content Marketing

Project Management

ID logo

“Uncover The Truth”

Wat?

Investigation Discovery wordt beschouwd als een “high potential” tv-kanaal in de Benelux. Little Red Flame verzorgde het dagelijkse marketingbeheer, inclusief het opzetten van content campagnes om kijkcijfers en marktaandelen te pushen. Bovendien hebben we de digitale- en sociale-mediastrategie ontwikkeld gericht op merkbekendheid. Omdat dit vrij nieuwe kanaal veel te winnen heeft bij kijkers, hebben we veel inhoudscampagnes uitgevoerd die zijn getarget op specifieke doelgroepen.

ID image

Projecten

We hebben gewerkt aan het opzetten van digitale strategieën voor inhoudspromoties. Inhoud waaraan we hebben gewerkt, inclusief franchisetitels zoals: Disappeared, Evil Lives Here, Serial Killer Sunday en vele anderen.

Campaign management

Brand Development

Digital- and Social Media Strategy

Content Marketing

Marketing Operations

E-mail Marketing

Project Management

Briefing Creatives

Are you curious what value we can add to your brand? Check out our services or send us a message.